Contacteer ons

Shop mijn werk

Voor mij is een foto pas af als hij geprint is. Want geprint houdt in dat iets tastbaar en sfeerbepalend wordt. Ontdek snel de webshop van Compositas en waan je in een museum van tijdloze landschapprints en iconische foto’s. Ik bied je graag een ruime selectie prints aan om niet enkel je woning of kantoor op te fleuren, maar ook de mensen die er hun oog op laten vallen.

Fotografie online shop

Beschikbare formaten

Een beeld gevonden dat je aanspreekt? Selecteer het gewenste formaat en plaats het in je winkelmandje. Wens je graag een ander formaat of ander afdrukmateriaal te bestellen dan voorgesteld? Contacteer mij gerust, dan bekijken we de mogelijkheden.

  • De canvasfoto’s worden aangeboden met een stevig kader van 2 cm. Vanaf een hoogte van 80 cm wordt dat 4 cm.
  • Je interieur een nieuwe visuele boost geven? Elke foto wordt met liefde afgewerkt door een professioneel labo en wordt afgedrukt met de beste kwaliteit.
  • Wij bieden 100% kwaliteitsgarantie aan voor je wanddecoratie.
  • Levertermijn: ongeveer 10 werkdagen.

Voor ieder plekje een beeld

Vind je jouw gading niet in de webshop? Is er een beeld uit mijn portfolio dat je aanspreekt, maar niet op de webshop staat? Neem dan gerust contact op met mij. Ik kijk na of het volgens de bestandsgrootte mogelijk is om het beeld te printen én ik bekijk het portretrecht.

Wie weet droom jij binnenkort weg in een rustgevend landschap vastgelegd door mijn fototoestel.

Landschappen

Architectuur

Diversen