Contacteer ons

Architectuurfotografie

Wil je jouw onderneming in de kijker zetten? Architectuurfotografie is een vak apart en vereist een specifieke aanpak om de essentie van een gebouw vast te leggen. Als professioneel architectuurfotograaf heb ik de kennis en ervaring om dit op een hoogwaardige manier te doen. Iets waar ik echt mijn creativiteit in kwijt kan en dat nauw aan mijn hart ligt. En dat wil ik graag met jou delen. Benieuwd naar mijn werk? Welkom in mijn online museum!

Architectuur fotograferen

Architectuur van zijn mooiste kant

Bij portretten is het een kunst om de persoonlijkheid van het model vast te leggen. Bij architectuur gaat het dan weer om de sfeer van het gebouw. En speciaal daarom maak ik gebruik van een midden formaat camera met aangepaste lenzen die zo weinig mogelijk vertekening geven. Puur en authentiek. Dat is waarvoor we gaan.

Interesse om jouw bedrijf te laten schitteren op beeld? Of het nu gaat om een moderne wolkenkrabber, een historisch monument of een gebouw met een verhaal, ik leg graag de sfeer ervan vast op beeld. Met mijn gevoel voor compositie zorg ik ervoor dat elke foto tot in de perfectie is afgewerkt.  Door deze expertise kan ik jou helpen bij het maken van visueel aantrekkelijke en overtuigende marketingmaterialen die de unieke eigenschappen van je gebouw benadrukken.

Op zoek naar een architectuurfotograaf?

Of het nu gaat om het vastleggen van de schoonheid van de architectuur of het helpen van professionals bij het promoten van hun werk, ik ben graag de heer achter de lens. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe Compositas jouw project tot leven brengt met adembenemende foto’s.

Ook voor je portretfotografie ben ik graag je fotograaf. Neem alvast een kijkje naar mijn portfolio en koop je favoriete beeld via mijn webshop.

Fotografie gebouwen
Architectuur fotograaf
Architectuur fotograferen Alain
Monumenten fotograferen

Prijzen

Voor een architectuurreportage gelden volgende prijzen:

  • €250 voor een korte reportage
  • €425 voor ene halve dag (vanaf 4 uren)
  • €725 voor een hele dag (Vanaf 8 uren)

 

In deze prijzen zit inbegrepen:

  • Exclusief BTW
  • Nabewerking/optimalisatie van de beelden.
  • Fotobestanden digitaal opgeleverd in gebruiksklare resolutie via WeTransfer.
  • Verplaatsingskosten van €0,40 < Groot-Bijgaarden.