Contacteer ons

Fotografie bedrijfsreportages en -portretten

Jouw onderneming op een positieve en veelzeggende manier in de kijker zetten? Dat is mijn doel. Door het vastleggen van je werkruimte zet ik het visuele imago van je bedrijf in de schijnwerpers. Of het nu gaat om portretten, reportages, evenementen, sfeerbeelden… goede bedrijfsfoto’s zijn van onschatbare waarde voor de communicatie van een bedrijf. Verhalen vertellen doe je nu eenmaal het beste met spraakmakende beelden.

Bedrijf fotograferen

Je bedrijf in de kijker

Elk bedrijf draagt een verhaal met zich mee. Maar wordt deze wel voldoende verteld? Met een sfeerreportage laat je het publiek zien wat je te vertellen hebt. Je weet wel : een beeld zegt meer dan woorden.

Een sprekende portretfoto

Die eerste goede indruk is alles. Zeker wanneer je een profielfoto voor zakelijke doeleinden gebruikt, zoals LinkedIn. Deze moet niet alleen vertrouwen uitstralen, maar ook nog eens aansluiten bij je eigenheid. Als professioneel fotograaf kom ik graag tot bij jou om een pakkende foto te nemen die je professionaliteit en karakter weerspiegelt.

Bedrijfsportret Aalst
Kantoorfotograaf Aalst
Alain bedrijfsfotograaf
Fotografie bedrijf

Prijzen

Voor een bedrijfsreportage gelden volgende prijzen:

  • €250 voor een korte reportage
  • €425 voor ene halve dag (vanaf 4 uren)
  • €725 voor een hele dag (Vanaf 8 uren)

Voor headshots reken ik €174 aan voor een sessie van 2 uur (exclusief BTW). Wens je headshots te maken van meerdere personen in dezelfde sessie? Vraag dan je offerte aan via het contactformulier.

In deze prijzen zit inbegrepen:

  • Exclusief BTW
  • Nabewerking/optimalisatie van de beelden.
  • Fotobestanden digitaal opgeleverd in gebruiksklare resolutie via WeTransfer.
  • Verplaatsingskosten van €0,40 < Groot-Bijgaarden.