Contacteer ons

Portretfotografie

Wens je een mooie portretfoto te laten maken? Laat je zien zoals je bent! Ik leg graag jouw persoonlijkheid vast op beeld. Of die van je geliefden. Zo leggen we samen de mooiste momenten vast voor eeuwenlange herinneringen. Herinneringen die een verhaal vertellen en emoties losmaken. Herinneringen die er om te koesteren zijn. Herinneringen met karakter. Jouw verhaal, mijn creativiteit.

Fotograaf portretten

Hoe ga ik te werk?

Ik maak graag kennis met jou, zodat ik exact weet welk karakter het beeld moet weergeven. Samen kiezen we de geschikte locatie uit. Dit kan bij je thuis zijn of op een plek naar keuze. Aan jou de keuze. Ik zorg ondertussen voor de belichting dankzij mijn mobiele flitsinstallatie. Nadien krijg je de beelden te zien in het formaat naar wens.

Kleur of zwart-wit? Persoonlijk ben ik grote fan van de grijze tinten. Kleur op een foto kan soms afleiden, in tegenstelling tot het zwart-wit dat puurder is en ruimte biedt voor karakter. Laat mij gerust jouw voorkeur weten.

Authentieke, oprechte portretten

Portretfotografie is een prachtige manier om emoties en schoonheid samen te smelten tot een authentiek beeld. Als ervaren fotograaf zorg ik er steeds voor dat jij je op je gemak voelt, zodat we kunnen laten zien wie je echt bent. Interesse om jouw persoonlijkheid te fotograferen? Neem contact op met mij!

In mijn portfolio kun je je laten inspireren. Hier vind je trouwens ook landschappen en architectuurfotografie terug. Deze beelden kun je aankopen via de webshop en ze een mooie plek geven.

Portretfotografie zwart-wit
Portretfotografie vrouw
Portretfotografie kind
Portretfotografie

Prijzen

Voor een particuliere shoot op locatie reken ik €170 voor 2 uren. Per extra uur komt er €80 bij (inclusief BTW).

In deze prijs zit inbegrepen:

  • BTW
  • Nabewerking/optimalisatie van de beelden.
  • Fotobestanden digitaal opgeleverd in gebruiksklare resolutie via WeTransfer.
  • Verplaatsingskosten van €0,40 < Groot-Bijgaarden.